Näin käytät StyleRoomia

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

StyleRoom on paikka kaikille sisustamisesta ja kodin laittamisesta kiinnostuneille. Uteliaille ja inspiraatiota etsiville sekä käytännön vinkkejä kaipaaville. Selaa kuvia, hae ideoita ja keskustele - jaa inspiraatio!

1. ETUSIVULLA NÄET TUOREET JUTUT JA UUDET ALBUMIT

Etusivulle nostamme ajankohtaisia aiheita ja kuvateemoja. Löydät sieltä suoraan StyleRoom-blogin viimeisimmät kirjoitukset sekä jäsenten uusimmat albumit.

Image title

2. ETSI KUVIA JA IDEOITA TEEMOITTAIN TAI HAKUSANALLA

Ideoita keittiöön? Inspiraatiota lastenhuoneeseen? Etusivun yläreunasta löydät valmiiksi eri kategorioita, joiden kautta pääset yleisimpiin StyleRoomin teemoihin.

Voit myös hakea kuvia hakusanalla, jolloin saat vielä täsmällisempiä tuloksia. Kirjoita hakemasi sana, esimerkiksi "ruokapöytä" yläreunan hakuruutuun ja saat tulokseksi kuvat ja albumit, joissa löytyy ruokapöytä.

Image title

3. SELAA VALMIITA KUVAGALLERIOITA

Valkoisia koteja, säilytysjärjestelmiä, ruokapöytiä... Me StyleRoom-tiimiläiset koostamme myös valmiita kuvagallerioita, joista voit selailla kuvia eri teemojen kuten värien ja esineiden ympärillä. Löydät kuvagalleriat ylänavigaatiosta inspiroidu-linkin alta. Nostamme ajankohtaisia gallerioita myös etusivulle.

4. JÄSENENÄ SAAT ENEMMÄN IRTI

Rekisteröitymällä jäseneksi voit kommentoida muiden kuvia ja kysyä niistä vinkkejä tai sisustuksellisia yksityiskohtia. Jäsenenä on mahdollista tallentaa kuvia leikekirjoihin ja tehdä omia albumeita. Voit myös alkaa seurata jäseniä, joiden kuvista pidät. Tällöin näet suoraan etusivun uutisvirrasta seuraamiesi jäsenten tapahtumat ja lisäämät kuvat.

5. LUO KOTIKUVISTASI ALBUMEITA

Me ja muut kävijät haluamme myös nähdä miten SINÄ asut! Kaiken tyyliset kodit ovat tervetulleita StyleRoomiin, täällä ei tarvitse olla mestarisisustaja. Tee omista koti- tai pihakuvistasi albumeita, jotta muut voivat napsia sinulta ideoita ja vinkkejä.

Lisää kuviin ja albumeihin taustatarinoita tai pieniä kuvauksia, niin niitä on kiinnostavampaa selata. Muista myös monipuoliset hakusanat - ilman niitä muut eivät löydä kuviasi!

Katso malliksi vaikkapa jäsenen Kamicha albumeita.

Image title

6. TALLENNA KIVAT KUVAT LEIKEKIRJOIKSI

Kun näet kivoja kuvia muiden albumeissa, voit suoraan tallentaa ne omiin leikekirjoihin. Näin löydät hyvät ja inspiroivat ideat myöhemminkin. Leikekirjat ovat kaikille avoimia. Löydät ne Inspiroidu-linkin alta.

7. LUE STYLEROOM-BLOGIA

StyleRoomin blogissa esittelemme aktiivisia jäseniä, kirjoitamme ajankohtaisista sisustusteemoista ja listaamme asiantuntijoiden hyödyllisiä vinkkejä. Järjestämme myös kilpailuja ja haasteita eri aiheista.

8. KYSY, VASTAA, KESKUSTELE

Kun sinulla on sisustukseen, remontointiin tai puutarhaan liittyviä kysymyksiä, StyleRoomissa voit kysyä neuvoa muilta jäseniltä. Mene keskustelupalstalle ja kerro haasteesi. Lisää kysymykseen tarvittaessa kuvia kohteesta, niin muiden on helpompi auttaa.

Mahtavaa, että olet StyleRoomissa!

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, lähetä meille palautetta ja ideoita: toimitus@styleroom.fi

- StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia