StyleRoomin käyttöehdot

Styleroom.fi on lämminhenkinen verkkopalvelu ja yhteisö kaikille kodin, pihan ja vapaa-ajanasunnon sisustajille. Rekisteröitymällä yhteisön jäseneksi voi luoda StyleRoomiin omia albumeja ja leikekirjoja, kommentoida muiden kuvia ja keskustella yhteisön jäsenten kanssa. Rekisteröityneet yhteisön jäsenet saavat myös tietoa sisustusalan kuulumisista ja kumppanien tarjoamia erikoisetuja. Kuvien, albumeiden ja leikekirjojen katselu ei edellytä rekisteröitymistä.

Styleroom.fi-palvelun tarjoaa Rooms Media AB. Voit ottaa yhteyttä Rooms Media AB:hen sähköpostitse toimitus@styleroom.fi

StyleRoomin rekisteröityneenä jäsenenä sitoudut noudattamaan seuraavia käyttöehtoja:

StyleRoomiin rekisteröityminen

Rekisteröityessään käyttäjän on annettava voimassa oleva sähköpostiosoitteensa tai rekisteröidyttävä voimassa olevilla toisen palvelun tunnuksilla. Sama käyttäjä voi perustaa omalla profiilillaan StyleRoomiin useita albumeita ja leikekirjoja ja hallinnoida niitä vapaasti. StyleRoomissa voi esiintyä halutessaan nimimerkillä.

Rekisteröityessäsi annat suostumuksesi sille, että sähköpostin avulla rekisteröityneet StyleRoomin käyttäjät liitetään automaattisesti StyleRoomin sähköiseen postituslistaan, jotta he saavat tietoa StyleRoomin sisustajayhteisöä koskevista uutisista, tapahtumista ja eduista. Sähköpostilistalta voi poistua halutessaan jälkikäteen.

Hyvät käytöstavat

StyleRoomissa inspiroidutaan muiden kodeista, pihoista ja vapaa-ajanasunnoista, jaetaan hyviä ideoita ja keskustellaan muiden käyttäjien kanssa sisustamisesta. Keskustelu on rakentavaa, kohteliasta ja suvaitsevaista. Makuja, tyylejä ja budjetteja on monia eikä StyleRoomin henkeen kuulu toisten kuvien tai kodin kritisoiminen.

StyleRoomin jäsenet vastaavat itse kuvistaan, kommenteistaan ja kannanotoistaan, ja ne julkaistaan sivustolla suoraan ilman esitarkastusta. Sovellettavan lainsäädännön sallimissa rajoissa StyleRoom ei vastaa yhteisön jäsenten tai sivuston käyttäjien kommenteista tai toiminnasta sivustolla.

Jos toinen käyttäjä on epäkohtelias, rikkoo selvästi sääntöjä tai hyviä käytöstapoja, älä vastaa samalla mitalla vaan ota yhteyttä StyleRoomin ylläpitoon yksityisviestillä tai sähköpostitse toimitus@styleroom.fi. Verkkopalveluissa ei voida kokonaan välttyä häiriköiltä, mutta StyleRoomin ylläpitäjillä on oikeus lukita tai poistaa epäasialliset viestit, kommentit ja keskustelut. Tarvittaessa ylläpitäjät voivat evätä epäasiallisesti käyttäytyvältä jäseneltä oikeuden osallistua keskusteluun tai poistaa hänen tilinsä.

Syrjivää, herjaavaa tai muulla tavoin loukkaavaa kuva- tai tekstisisältöä ei sallita, eikä StyleRoomiin kuulu keskustelu politiikkaan, uskontoon, seksuaaliseen suuntautumiseen tai rotuun liittyen. Kirosanat tai alatyylin ilmaisut eivät myöskään kuulu StyleRoomin käytöstapoihin.

Varmista lataamiesi kuvien käyttö- ja julkaisuoikeudet

StyleRoomissa voit luoda omia kuva-albumeita tai tehdä muiden kuvista omia leikekirjoja. Tekijänoikeuksien näkökulmasta yllä kuvattuja käyttötapoja säädellään toistaan poikkeavasti.

Kun luot StyleRoomiin oman kuva-albumin, voit ladata siihen vain kuvia, joihin sinulla on käyttö- ja julkaisuoikeudet. Sinulla on oikeus julkaista itse kuvaamiasi kotikuvia, joissa ei esiinny muita ihmisiä. Jos kuvissa on muita ihmisiä, muista pyytää heiltä lupa heidän valokuvansa julkaisemiseen. Käyttäjä vastaa julkaisemistaan kuvista ja mahdollisista testeistään.

Leikekirjaa tehdessäsi sinun ei tarvitse kantaa huolta julkaisuoikeuksista. Voit linkittää sinua kiinnostavat StyleRoom-kuvat vapaasti omaan StyleRoom-leikekirjaasi. Leikirjaasi tallennetuissa kuvissa säilyy aina linkki alkuperäiseen albumiin tai muuhun lähteeseen.

Oikeudet kuviisi ja StyleRoom-palveluun

Kun lataat StyleRoomiin kuviasi, sinulla säilyy niihin oikeudet. Halutessasi voit lisätä StyleRoomiin lataamiisi kuviin oman vesileiman, joka hankaloittaa kuviesi luvatonta käyttöä. Oman vesileimatekstisi voi määritellä palvelun Oma StyleRoom -valikosta löytyvästä Muokkaa profiilia -kohdasta.

StyleRoomilla on oikeus käyttää palveluun ladattuja sisustuskuvia ja albumeja StyleRoom-palvelun tarjoamiseen sekä StyleRoomia koskevassa viestinnässä ja markkinoinnissa pyytämättä erikseen julkaisijan lupaa. StyleRoomilla ei ole kuitenkaan oikeutta julkaista luvatta profiilitietojasi tai omaa kuvaasi, jonka olet laittanut profiilikuvaksi.

Jos löydät StyleRoomista kuvasi, jonka käyttöön et ole antanut lupaa ja jonka haluat poistaa palvelusta, ota yhteyttä osoitteeseen toimitus@styleroom.fi. Itse StyleRoom on suojattu tekijänoikeuslailla ja StyleRoomin oikeudet omistaa Rooms Media AB.

Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin

StyleRoom on maksuton sisustusalan verkkopalvelu yksityishenkilöiden käyttöön.

StyleRoomia saa käyttää oman sisustustyylin esilletuomiseen ja sitä kautta oman henkilöbrändin rakentamiseen. StyleRoomin yksityiskäyttäjät voivat linkittää omista sisustuskuvistaan ja albumeistaan omaan blogiinsa tai omille kotisivuilleen. StyleRoomin maksuttomissa albumeissa ja niihin liittyvissä kuvissa ei saa kuitenkaan mainostaa yritystä tai kertoa sen hinnoittelusta, kampanjoista tai tarjouksista.

StyleRoomin käyttäjät eivät saa lähettää toisilleen StyleRoomin kautta tarjouspyyntöjä, tarjouksia tai hintatietoja, jotka liittyvät yritystoimintaan. Nämä asiat hoidetaan StyleRoomin ulkopuolella.

Sisustusalan yrityksille, verkkokaupoille ja muille kaupallisille tahoille on tarjolla omat maksulliset kuva-albumit ja muita mainosratkaisuja. Jos haluat mainostaa StyleRoomissa, perustaa sponsoroidun albumin tai lisätä yrityksesi verkkokauppahakemistoon mainosmyyntiämme hoitaa Nostemedia.(kts. kohta Mainostajalle).

StyleRoomin käyttäminen yrityksen mainostarkoituksiin ilman etukäteen tehtyä kaupallista yhteistyösopimusta on ehdottomasti kiellettyä.

Käyttökatkot ja vastuunrajoitus

StyleRoomin käyttökatkot ovat mahdollisia muun muassa huollon, suuren käyttäjämäärän tai muun syyn vuoksi. Rooms Media AB ei vastaa mahdollisista käyttökatkojen aiheuttamista katoamisista tai keskeytyksistä.

Rooms Media AB pyrkii tarjoamaan korkeatasoisen palveluun, mutta ei takaa StyleRoomin oikeellisuutta tai toimintavarmuutta. Rooms Media AB ei vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista (mukaan lukien tietojen katoaminen).

Rooms Media AB:lla on oikeus muuttaa ja poistaa osia StyleRoomista tai lopettaa StyleRoomin tarjoaminen ja ylläpitäminen osittain tai kokonaisuudessaan. Työtaistelu, tulipalo, luonnonkatastrofi, tietoliikennehäiriö, viranomaisen määräys tai muu osapuolista riippumaton ylivoimainen este vapauttaa Rooms Media AB:n noudattamasta näiden käyttöehtojen velvoitteita esteen keston ja kohtuullisen ajan esteen poistumisen jälkeen, kunnes velvoitteiden täyttämisen edellytykset pystytään palauttamaan.

Henkilötietojen käyttö

Rooms Media AB käsittelee rekisteröityneiden käyttäjien henkilötietoja näissä ehdoissa kuvatusti sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

Rooms Media AB käsittelee StyleRoomissa StyleRoomin tarjoamisen kannalta tarpeellisia henkilötietoja, joita ovat esimerkiksi käyttäjän nimi, sähköpostiosoite, suoramarkkinointilupa tai -kieltoja koskevat tiedot sekä muut käyttäjän antamat tiedot. Henkilötiedot kerätään pääosin käyttäjältä itseltään rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin StyleRoomin käytön aikana.

Rooms Media AB käsittelee henkilötietoja StyleRoomin toteuttamiseksi, liiketoiminnan kehittämiseksi ja markkinointiin.

Rooms Media AB:n kanssa samaan konserniin kuuluvat yhtiöt voivat käsitellä henkilötietoja kulloinkin voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti. Rooms Media AB saattaa ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn kolmannelle osapuolelle. [Rooms Media AB ei luovuta tai siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.]

Käyttämällä palvelua hyväksyt, että verkkopalvelu saattaa kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

Käyttämällä palvelua hyväksyt käyttöehdot ja säännöt

Käyttämällä palvelua käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan edellä määriteltyjä käyttöehtoja. Mikäli StyleRoomin käyttöehdot muuttuvat, StyleRoomilla on velvollisuus tiedottaa jäseniään käyttöehtoihin tai sääntöihin tulevista muutoksista etukäteen.

Kaikissa käyttöehtoihin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä osoitteeseen toimitus@styleroom.fi.

StyleRoom saattaa sisältää linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivuille ja palveluihin. Kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja.

StyleRoomiin ja näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Palvelun käyttöä koskevat mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Styleroom.fi-sivustolla järjestettävien kilpailujen säännöt

Näissä säännöissä ”Järjestäjällä” tarkoitetaan StyleRoom-palvelua. Osallistujat voivat osallistua kilpailuun noudattamalla kyseisestä kilpailusta annettuja nimenomaisia ohjeita. Kilpailun ohjeissa määritellään tarkemmin kyseisen kilpailun päättymispäivä. Ellei ohjeista muuta ilmene, kilpailuosallistumisten on saavuttava perille Järjestäjälle kilpailun päättymispäivänä viimeistään keskiyöllä, jos osallistuminen tehdään sähköpostilla, internetin välityksellä, puhelimitse tai tekstiviestillä.

Alle 18-vuotiaiden henkilöiden tulee saada vanhempiensa tai huoltajansa suostumus ennen kilpailuun osallistumista. Järjestäjällä on oikeus pyynnöstä saada näyttöä suostumuksesta. Muut mahdolliset ikärajoitukset määritellään kunkin kilpailun ohjeissa. Vain yksi henkilö taloutta kohden saa osallistua kilpailuun.

Ollakseen oikeutettu palkintoon, osallistujan on Järjestäjän pyynnöstä toimitettava henkilötietonsa, jotka voivat koostua nimestä, syntymäajasta, osoitteesta, puhelinnumerosta ja/tai sähköpostiosoitteesta. Kaikkia henkilötietoja käsitellään Järjestäjän tietosuojaperiaatteiden mukaisesti.