Tervetuloa StyleRoomiin!

StyleRoom on sisustuksen verkkoyhteisö, jossa kuka tahansa voi selata sisustuskuvia ja inspiroitua, luoda oman profiilin, tehdä kuva-albumeita omasta kodistaan sekä pitää leikekirjaa muiden jäsenten kuvista.

Etusivulle on koottu kiinnostavia kuva-albumeita StyleRoomin jäsenten kodeista. Albumien sisältämät kuvat näkee klikkaamalla kansikuvaa. Erilaisia albumeita ja niissä olevia sisustuskuvia voi etsiä huonetiloittain sivun yläreunassa olevan navigaatiopalkin kautta tai avoimen haun avulla. Inspiroidu-valikon takaa löytyy mm. StyleRoom-blogit, sisustusammattilaisten tekemiä koosteita sekä muiden käyttäjien leikekirjoja.

StyleRoom-etiketti

Lataa palveluun vain omia kuviasi. Kun luot oman albumin, lataa siihen vain kuvia, joihin sinulla on julkaisuoikeudet. Jos pidät muiden StyleRoom-jäsenten kuvista, voit linkittää ne helposti talteen omaan StyleRoom-leikekirjaasi. Myös muualta verkosta löydetyt inspiraatiokuvat, joiden oikeudet eivät ole itselläsi, voi linkata talteen leikekirjatoimintoon. Leikirjaan tallennetuissa kuvissa säilyy linkki alkuperäiseen albumiin tai muuhun lähteeseen.

Ole kohtelias. StyleRoom on täynnä oikeita koteja: todellisia kuvia sinun, minun ja naapurin sisustusideoista ja -ratkaisuista. Kun kommentoit kuvia, muista että samalla kommentoit toisen jäsenen omaa kotia ja tyyliä. Sivuston ylläpidolla on oikeus poistaa asiattomat kommentit tai etikettiä rikkova käyttäjä ilman erillistä varoitusta.

Noudata lakia. Syrjivää, herjaavaa tai muulla tavoin loukkaavaa sisältöä ei sallita. Jos joku mielestäsi rikkoo StyleRoomin etikettiä, käyttöehtoja tai Suomen lakia, ilmoita sisällöstä ylläpidolle lähettämällä palautetta osoitteeseen styleroom(at)a-lehdet.fi. Ylläpidolla on oikeus poistaa sääntöjen vastainen materiaali ja sitä levittänyt käyttäjä StyleRoomista ilman erillistä varoitusta.

Kunnioita muiden yksityisyyttä. Älä julkaise muiden henkilökohtaisia tai luottamuksellisia tietoja, kuten nimeä, osoitetta tai puhelinnumeroa, ilman lupaa. Kysythän myös luvan ennen kuin julkaiset valokuvan kenestäkään toisesta tai toisen kodista.

Älä mainosta. StyleRoom on tarkoitettu yksityishenkilöiden käyttöön. Piilomainonta on kiellettyjä. Omaan blogiin tai kotisivulle linkittäminen on sallittua, mutta verkkokauppaan linkittäminen tulkitaan mainonnaksi. Ethän myöskään lähetä roskapostia tai spämmää. Jos haluat mainostaa StyleRoomissa tai perustaa kaupallisen albumin tai kampanjan, StyleRoomin mainosmyynnistä vastaa Nostemedia (kts. kohta Mainosta StyleRoomissa).

Käytännön vinkkejä StyleRoomissa toimimiseen

Otsikoi albumisi ja kerro kuvistasi. Anna albumeillesi kiinnostava nimi, joka kertoo muille, millaisia kuvia albumi sisältää. Kerro myös kuviesi kuvateksteissä, mitä niissä on, miten päädyit juuri kuvassa näkyvään sisustukseen ja mitä erityisen kiinnostavaa kuvassa näkyy. Käytä isoja kirjaimia oikein, turha caps lockilla eli isoilla kirjaimilla kirjoittaminen tekee tekstien lukemisesta vaikeaa.

Anna hyvän kiertää. Kommentoimalla toisen albumia tai klikkaamalla sydän-painiketta voit kertoa albumin tehneelle jäsenelle, että pidät kuvasta tai albumista. Voit tykätä yksittäisestä kuvasta tai koko albumista. Jaa hyvät albumit eteenpäin myös muissa sosiaalisissa medioissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä. Seuraa kiinnostavaa jäsentä. Kun näet kiinnostavan kuvan, voit tallentaa sen omaan leikekirjaasi kuvan yhteydessä olevasta kuvakkeesta. Kun innostut koko albumista, voit lisätä sen suosikeihisi albumin alareunassa olevasta painikkeesta. Jos jonkun jäsenen kaikki StyleRoom-albumit ovat kiinnostavia, voit seurata jäsentä StyleRoomissa profiilikuvan vieressä olevasta Seuraa-painikkeesta. Seuraamiesi jäsenten uudet kuvat, albumit ja keskustelut näet omassa uutisvirassasi mm. etusivun oikeanpuoleisimmalla välilehdellä.

Vesileima kuvissa. StyleRoomissa on mahdollista lisätä vesileima jokaiseen palveluun ladattavaa kuvaan estämään ja hankaloittamaan kuvien luvatonta jakelua. Oman vesileimatekstin voi määritellä palvelun Oma StyleRoom -valikon kohdassa Muokkaa profiilia.

StyleRoom

StyleRoom on vuoden 2007 lopulla Johanin, Kristianin, Mian ja Martinin Ruotsissa perustama sisustusharrastajien verkkoyhteisö, joka syntyi aidosta tarpeesta ja halusta saada muilta tavallisilta sisustajilta käytännönläheisiä vinkkejä ja ideoita kodin laittamiseen. Tänä päivänä Styleroom.se on Ruotsin suurin sisustusverkkoyhteisö.


Suomenkielinen Styleroom.fi-sivusto avautui alkuvuodesta 2014. Suomen StyleRoomissa on nähtävillä sekä suomenkielisten että ruotsinkielisten käyttäjien sisältöä.

Styleroom.fi-sivuston taustalla huseeraa StyleRoom-tiimi, joka kirjoittaa myös StyleRoomin blogia. Blogia seuraamalla pysyt perillä yhteisön kuulumisista ja käynnissä olevista kilpailuista

Jäikö kysyttävää? Autamme mielellämme! Lähetä StyleRoom-tiimille palautetta sähköpostitse toimitus@styleroom.fi

Toivottavasti viihdyt StyleRoomissa!

StyleRoom-tiimi